1-خدمات مشاوره، آموزش و راه اندازی کارگاه تعمیر ونگهداری
۲- خدمات طراحی و مهندسی معکوس قطعات و ماشین آلات
3- خدمات CAD / CAM
۴- خدمات طراحی و اصلاح خطوط تولید
۵- طراحی ماشین آلات تکمیلی مرتبط با تولید
۶- طراحی تجهیزات تکمیلی مرتبط با تولید
نیازها یا مسائل فناورانه آندسته از چالشها و نیازمندیهای فنی هستند که برای تولیدکنندگان و صنایع، مشکلات فنی و بهتبع آن اقتصادی ایجاد میکنند، اما رفع آنها به دلایل مختلف از جمله هزینههای بالای تحقیق و توسعه، مشغولبودن شرکت به فعالیتهای روتین و روزمره، عدم دسترسی به منابع دانشی کافی و… میسر نیست. این مسائل که عمدتاً دلایل فنی و تکنولوژیکی دارند به مرور شرکت ها را دچار رکود، جاماندگی از رقبا، هزینههای تولید و بهای تمامشده بالا، از دستدادن سهم بازار و… میکنند. گروه روماک آمادگی همکاری با تولدی کنندگان د رفع این مسائل را دارد.
فرمولاسیون و دستور پخت نان وشیرین جات تاثیر زیادی در طعم آنها دارد و می تواند کیفیت نان وشیرینی را افزایش دهد. با گذشت زمان روشهای متفاوتی برای تبدیل آرد و سایر مواد اولیه به نان و شیرینی ایجاد شده است. در بسیاری از این روشها رابطه بین محصول نهایی و فرآیند پخت آنقدر به هم نزدیک بوده که نمیتوان آنها را جدا از یکدیگر در نظر گرفت. همانطور که هیچ نان و شیرینی ایدهآلی وجود ندارد، هیچ کدام از فرآیندهای تولید نیز ایدهآل نیست.در واقعیت هر نانوا از فرآیند پخت نان منحصربفرد خود استفاده میکند. زیرا ترکیب ویژگیهای مواد اولیه، فرمولاسیون، شرایط فرآوری و تجهیزات مورد استفاده روی کیفیت نهایی مدنظر نانوایان موثر است.اما باید اعتراف کرد که این تفاوت عملکرد در فرآیند پخت نان ناچیز بوده و معمولا شامل تغییرات جزئی نسبت به یک فرآیند استاندارد واحد میباشد. به همین دلیل میتوانیم بسیاری از شیوههای مختلف پخت را در فرآیندهای کلیتری دسته بندی کنیم تا بتوانیم آنها را راحتتر بررسی کرده و سهم هر کدام را در کیفیت نهایی محصول بسنجیم. گروه روماک این امکان را دارد تا با همکاری با تولید کنندگان بهترین دستور خت را برای آنها معرفی نماید.